Cautare

4405 de rezultate pentru "teslaru ion" (3.91 secunde)
In februarie 1998 directorul executiv al Alcoolprod, Cristian Nechita, cu acordul presedintelui Consiliului de Adminsitratie al societatii, Adrian Cornel Bologa, a incheiat un contract extern de vinzare-cumparare cu SC BIP SRL Chisinau, reprezentata de Ion Baranciuc.
Iliescu s-a pus pe treaba Ion Iliescu nu a participat la sedinta Biroului Executiv al PSD Bucuresti, desi fusese invitat, liderul organizatiei, Dan Ioan Popescu, motivand ca acesta “are alta activitate“.
Ion Stan, deputat PSD si secretar al Comisiei SRI, considera ca initiativa legislativa a social-democratilor privind autorizarea interceptarilor telefonice a deranjat vizibil „anumite centre de putere“, „anumite autoritati ale statului“, „unele societati de protectie si paza si unii detectivi particulari“.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a apreciat luni seara, intr-o emisiune televizata, ca senatorul Ion Iliescu „nu s-a impacat complet cu partidul pe care l-a fondat.
Dupa o perioada in care a lasat impresia ca vrea sa se pensioneze din politica, timp in care a lasat loc, pe de alta parte, de speculatii din partea celor care se temeau de o razbunare crunta din partea „Bunicutei“, debarcate cu forta din fruntea partidului „mult iubit“, Ion Iliescu revine in forta.
Ion Cristoiu: ... Primul numar al revistei "Historia Special" este scris integral de Ion Cristoiu si analizeaza o teza absurda chiar si pentru comunisti: ... Redam mai jos argumentul ce l-a indemnat pe Ion Cristoiu sa abordeze o asemnea tema.
Dupa introducerea pe ordinea de zi a inca trei proiecte de hotariri, si votarea acesteia, au inceput discutiile pe marginea celor mai fierbinti puncte, validarea mandatului consilierului PSD, Ion Mocanu, analiza cererii consilierului David Craiu de a fi repartizat la una dintre comisiile de specialitate, constatarea demisiei lui Eugen Chebac din functia de vicepresedinte si declararea vacantei functiei, revocarea hotaririi privin alegerea unui vicepresedinte si alegerea unui vicepresedinte al CJ.
Aura Ion, citat emotionant pe Google Plus, de Ziua Nationala Aura Ion, studenta voluntara care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a postat pe reteaua de socializare Google Plus un citat emotionant.
Senatorul Ion Iliescu, fondatorul PSD, a facut marti seara la Organizatia Bucuresti o noua radiografie a stangii romanesti. ... "Slabirea stangii, ceea ce se intampla astazi, nu face altceva decat sa deschida calea demagogiei si a extremismului, ceea ce este periculos pentru structura tarii", a atras atentia Ion Iliescu.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
Dupa ce a respins "sistematic" avansurile lui Petre Roman si a ignorat prezenta lui Ion Iliescu la toate dezbaterile legate de constituirea unei alternative de stanga, liderul PSD, Mircea Geoana, s-a razgandit brusc.
Desi, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul lunii ianuarie, Daniel Morar, seful DNA, anunta ca "luna viitoare se vor intocmi cateva rechizitorii" pe numele unor demnitari, pana in prezent singurii trimisi in judecata au fost deputatul Ion Dumitru si directorul adjunct al Finantelor Mures - Sorin Daniel Lazar.
Am fost invitata aici cu martisoare, asa cum le fac eu, din lumea povestilor lui Ion Creanga. ... Pacala e tanarul din popor care da raspunsuri in doi peri, lui Mos Ion Roata ii pun mustati albe. Toate aceste personaje din povestile lui Ion Creanga sunt si noi, ca popor.
Presedintele Asociatiei Studentilor ai Universitatii din Bucuresti, Florin Ion, a dat in judecata Uniunea Studentilor din Romania (USR), pe care o acuza de ilegalitati.
Senatorul PSD Ion Solcanu care a suferit o criza cardiaca luna trecuta in timpul sedintei in care Adrian Nastase a fost inlaturat de la conducerea partidului, a anuntat ieri ca isi va reincepe activitatea politica. Ion Solcanu a declarat ca starea de sanatate ii permite acest lucru.
Apropierea zilei de 3 mai, data la care Petre Roman, Ion Iliescu si apropiatii acestuia vor sa constituie o alternativa socio-politica de stanga, incinge spiritele in PSD.
Polul Social initiat de Ion Iliescu si Petre Roman a cutremurat in cursul zilei de ieri din nou Partidul Social Democrat. Initiativa fondatorului PSD, Ion Iliescu, este respinsa cu mai mult sau mai putina vehementa de toti liderii importanti ai partidului.
Dupa ce a anuntat recent ca este pregatit sa revina pe scena politica, senatorul PSD Ion Solcanu a demisionat ieri din functia de presedinte al filialei judetene Iasi a partidului fara sa precizeze motivele gestului sau.
Dezbaterile asupra infiintarii Polului Social - initiativa propusa de Ion Iliescu si de Petre Roman - se vor relua la 25 mai, dupa publicarea Raportului de tara de catre Comisia Europeana, intrunire la care ar putea participa si liderul PSD, Mircea Geoana.
Din cate sustine consilierul local PNL Ion Vladoi, proiectele de hotarare sunt aflate de-abia la inceputul sedintei, un aspect nelegal de altfel. "Se intra in sedinta cu proiecte care nu au avizele comisiilor de specialitate, intrucat acestea nici macar nu se intrunesc intotdeauna", sustine presedintele PNL Basarabi, Ion Vladoi.
google-analytics.com